Produkty pro pappové rukávy (7)

Tapiokový škrob 300g

Tapiokový škrob 300g

Tapiokový škrob se vyznačuje tím, že zvyšuje viskozitu produktu, aniž by ho zabarvil. Vlastnosti tapiokového škrobu jsou velmi podobné vlastnostem bramborového škrobu. Používá se v mnoha receptech na bezlepkové pečení, aby jídlo vypadalo lépe nebo aby se dosáhlo zlatavé kůrky. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení zrn, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví. Hmotnost: 300 g
Celozrnná žitná mouka

Celozrnná žitná mouka

Nejpoužívanější využití žitné mouky je její použití na výrobu chleba. Často se také používá na výrobu koláčů, palačinek, muffinů, dortů a dalších pečiv. Žitná mouka se vyznačuje svou jedinečnou vůní a nižším obsahem kalorií, proto si získala popularitu mezi lidmi, kteří dodržují dietu na hubnutí. Žitná mouka obsahuje vitamíny B, PP a vitamin E, což je zdroj mládí a krásy. Další vlastností této mouky je, že je celozrnná, tj. při mletí se skořápka, která obsahuje různé vitamíny a minerály, neodděluje od zrna. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g
Hráškové mouka 400g

Hráškové mouka 400g

Hrášková mouka se často používá při pečení chleba a tortil, výrobě těstovin, stejně jako některých pečiv, jako jsou koblihy a sušenky. Stačí přidat pouze 10-20 % hráškové mouky do pšeničné mouky a tato jídla získají jedinečnou hráškovou vůni a budou o něco zdravější. Hrášky jsou bohaté na vitamíny C, B a PP, stejně jako na minerály, jako jsou vápník, hořčík, draslík, fosfor a zinek. Mletí na kamenných mlýnech umožňuje zachovat vyvážené přírodní složení zrna, což umožňuje dosáhnout snížení glykemického indexu. Hmotnost: 400 g
Kukuřičná semolina 450g

Kukuřičná semolina 450g

Kukuřičná semolina jsou kukuřičné krupice, které se pohybují v rozmezí od 300 do 800 mikronů (velikost semoliny). Tento produkt neobsahuje lepek. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 450 g
Žitná mouka 400g

Žitná mouka 400g

Pokrmy vyrobené z žitné mouky mají nižší kalorickou hodnotu než ty, které jsou vyrobené z pšeničné mouky. I lidé, kteří dodržují různé diety na hubnutí, mohou žitnou mouku používat na pečení. Nejen tradiční černý chléb lze upéct z žitné mouky. Tato mouka také slouží jako základ pro mnoho lahodných a zdravých pečiv, jako jsou ploché koláče, muffiny, perníčky, sušenky a cookies. Žitná mouka obsahuje vitamíny skupiny B, PP, stejně jako vitamin E, který je zdrojem mládí a krásy. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení zrn, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví. Hmotnost: 400 g
speciální mouka na palačinky

speciální mouka na palačinky

Tato směs usnadňuje a urychluje přípravu pšeničných palačinek. Stačí smíchat mouku s vodou. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g
Mouka z lněného semene 350g

Mouka z lněného semene 350g

Lněná mouka se používá především při pečení (například na koláče, sušenky, dorty, palačinky, muffiny, cupcakes, atd.) a také na přípravu některých omáček. Lněná mouka je cenným dietním produktem a má mnoho léčivých vlastností. Obsahuje velké množství vitamínů (B1, B2, B6, B9, atd.) a mikroelementů (vápník, draslík, hořčík, zinek, atd.). Mletí na kamenných mlýnech umožňuje zachovat vyvážené přírodní složení zrna, což umožňuje dosáhnout snížení glykemického indexu. Hmotnost: 350 g